Mötesplatsen online för barn & babyprodukter

Köp- och leveransvillkor

När du beställer varor på stellaretail.com så godkänner du våra köp & leveransvillkor.

Villkoren kan förändras, läs därför gärna igenom dem noga innan du bekräftar ditt köp.

 

Order

När du lägger en order hos stellaretail.com, via webshoppen, e-post eller telefon får du en orderbekräftelse via e-post.

Orderbekräftelsen är ditt kvitto på att vi tagit emot din order och skickas ut automatiskt från vårt system. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer och spara den för eventuella kontakter med vår kundtjänst. Skulle du mot förmodan inte få någon orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela Kundtjänst så skickar vi en ny.

 

Antal och lagerstatus

På varje artikel står beräknad leveranstid.

Tänk på att flera av varumärkena på stellaretail.com hanterar sina egna leveranser till dig. Detta innebär att en order bestående av produkter från flera olika varumärken kan levereras till dig i olika leveranser. Du får fortfarande bara en faktura och en fraktkostnad oavsett antal varumärken du handlar ifrån.

Tänk på att de flesta varumärken har ett minimum ordervärde. Information om detta finns under varje varumärke i b2b webbshoppen. Varumärkena har rätt att neka en order som inte når upp till denna gräns. Vi kontaktar dig såklart om det skulle vara något problem.

 

Leveransvillkor*

På Stella Retail lagerför vi själva delar av sortimentet, men i många fall är det varje enskilt varumärke som sköter leveranserna till dig.

När du lägger en order via Stella Retail så kan ordern därför levereras till dig i olika leveranser. Du får alltid endast en orderbekräftelse, en faktura och en fraktkostnad. Fakturan skickas ut när alla leveranser har skickats till dig.

Normal leveranstid är cirka 3-10 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller transportören och göra en skadeanmälan.

Vi har en fast fraktkostnad på 129 kr.

Vid ordervärde överstigande 3000 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Restorder

Om det finns rest kvar efter leverans skickas denna ut när varorna på restordern finns färdiga att levereras. Vi försöker att kontakta dig innan restleverans men detta är inte alltid möjligt. Meddela oss gärna om ni har speciella önskemål om detta.

Vi ansvarar ej för leveransförseningar beroende på leverantören.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Alla beställningar som görs är bindande.

Ev. reklamationer måste vara oss tillhanda senast inom 8 dagar efter mottagandet av varorna. Vid reklamation börja alltid med att maila till info@stellaretail.com och komplettera mailet med bilder.

Betalningsalternativ

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

 

- Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar

  • Betalningstid - 30 dagar för företag

  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se

  • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

 

- Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Minimiorder

Minimiorder är 1000 kr exklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla